Gerard Piqué, a un partit dels 400 oficials amb el FC Barcelona

Gerard Piqué, a un partit dels 400 oficials amb el FC Barcelona

Si juga contra l’Alabès, el central s’unirà a la llista selecta de jugadors del Barça que han arribat als 400 partits oficials i ho fa amb 25 títols a l’esquena

Gerard Piqué acumula 399 partits oficials amb el FC Barcelona i està a punt d’assolir els 400 partits oficials defensant la samarreta blaugrana. El central –en la seva desena temporada com a jugador del primer equip blaugrana– si juga contra l’Alabès, entrarà a la llista selecta de jugadors del Barça que han arribat a aquesta xifra i ho farà amb un palmarès impressionant. Tres Champions, sis Lligues, cinc Copes del Rei, cinc Supercopes d’Espanya, tres Mundials de Clubs i tres Supercopes d’Europa que sumen un total de 25 títols i l’avalen com un dels millors defenses del món.

El 13 d’agost del 2008 es va produir el debut de Gerard Piqué com a blaugrana en un partit que va acabar amb una contundent victòria per 4-0 davant el Wisla de Cracòvia. Nou anys i uns dies després, Piqué s’ha convertit en un home fix i imprescindible de la defensa en les alineacions del conjunt blaugrana.

El ‘3’, que va aconseguir el seu primer gol amb la samarreta del Barça en un partit de Champions contra l’Sporting Clube de Portugal el 26 de novembre del 2008, acumula fins ara 35 dianes. A més, Piqué va celebrar els seus 200 partits com a blaugrana amb victòria davant l’Atlètic de Madrid el 16 de desembre del 2012. També va tenir l’encert de marcar el gol número 1.000 del Barça en competicions internacionals, l'11 de desembre del 2013 contra el Celtic, en un partit que va acabar 6-1, corresponent a la sisena jornada de la fase de grups.

D’aquests 399 partits, n’ha disputat 246 a la Lliga, 87 a la Lliga de Campions, 46 a la Copa del Rei, 13 a la Supercopa d’Espanya, dos a la Supercopa d’Europa i cinc al Mundial de Clubs. Xifres que parlen per si soles de la importància de Piqué no només en l’eix de la defensa. Un líder dins i fora del camp, que representa els valors del Club, amb una gran sortida de pilota que contribueix a construir el joc de l’equip, i amb una gran capacitat per sumar-se a l’atac quan és necessari.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut