Ernesto Valverde: “L’objectiu era sumar minuts”

El tècnic blaugrana ha destacat la importància del partit d’entrenament disputat contra el Nàstic de Tarragona per seguir sumant minuts de preparació

“Ha estat un partit contra un equip que s’ha defensat bé i entrava fort. Això ens va bé, perquè ens trobarem amb partits com aquests, l’objectiu era sumar minuts”. Així ha resumit Ernesto Valverde el partit d’entrenament que els blaugranes han disputat al Nou Estadi de Tarragona. Més enllà del resultat (1-1), el tècnic del Barça ha explicat que l’equip s’ha vist sorprès pel gol inicial, però s’ha mostrat satisfet amb les ocasions de gol del FC Barcelona a la segona meitat. Valverde també s’ha referit a la marxa de Neymar Jr del Club, assegurant que “cada persona és lliure d’escollir el seu destí. Ens agradaria que estigués aquí, li desitgem molta sort”.

En el dia del seu debut en un partit de la pretemporada 2017/18 amb el Barça, Gerard Deulofeu ha assegurat que es troba a punt per als nous reptes: “Estic amb bones sensacions, després d’haver-me quedat entrenant molt fort a Barcelona”. El jugador de Riudarenes també s’ha mostrat il·lusionat en tornar a trepitjar el Camp Nou en el partit d’aquest dilluns contra el Chapecoense corresponent al Trofeu Joan Gamper. El partit contra el Nàstic de Tarragona també ha estat especial per a Jordi Alba, que va jugar al conjunt tarragoní la temporada 2008/09: “Estic molt content d’haver tornat a jugar aquí”, ha sentenciat el lateral blaugrana.