Entrades Lliga de Campions 2017/2018

Entrades Lliga de Campions 2017/2018

Ja a la venda les entrades per la fase de grups

La Juventus, l’Olympiacos i l’Sporting Clube seran els rivals del FC Barcelona a la fase de grups de la Lliga de Campions 2017/18. El sorteig celebrat la setmana passada ha ofert un grup atractiu per al conjunt d’Ernesto Valverde, que arrencarà la competició el 12 de setembre rebent la Juventus al Camp Nou. L'última jornada també serà a casa, contra l'Sporting Clube.

Totes les entrades, des del portal de tràmits

Per comprar entrades pels partits de Champions d’aquesta primera fase, les penyes haureu d’accedir al portal de tràmits, tant en el cas dels partits al Camp Nou com pels desplaçaments.

En el cas dels partits al Camp Nou, la compra serà directa i seguint el procediment habitual en els partits a casa de la temporada.

Pel desplaçaments europeus, s’hauran de sol·licitar les entrades mitjançant el mateix portal de tràmits. Cada partit tindrà un termini en el que es podran demanar les mateixes que podreu trobar en el mateix portal. Així, i una vegada acabat el termini, es procedirà a comprovar quantes peticions han arribat i, depenent de la disponibilitat, es procedirà a confirmar-les i a continuar amb el procediment establert.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut