Robert Fernández: “Hi haurà sortides perquè hi haurà més arribades”

Robert Fernández: “Hi haurà sortides perquè hi haurà més arribades”

El secretari tècnic Robert Fernández explica que hi haurà moviments al primer equip del FC Barcelona i manté l’interès del Club per Coutinho i Dembelé

El secretari tècnic Robert Fernández i el vicepresident tercer Jordi Mestre han acompanyat Paulinho en la seva presentació com a nou jugador del FC Barcelona, en què també s’ha repassat la resta de l’actualitat blaugrana. “Encara tenim temps per decidir. Hi haurà sortides perquè hi haurà més arribades”, ha confirmat Robert Fernández, que ha assegurat que s’està treballant per tancar la plantilla del Barça 2017/18.

Preguntat pels jugadors del Liverpool i el Dortmund, Coutinho i Dembelé, Robert Fernández ha assegurat que són futbolistes “que ens agraden”, en la línia de les declaracions realitzades dimecres a la nit pel mànager esportiu de futbol, Pep Segura. “Són dos jugadors que volem que vinguin. La seva adaptació al nostre futbol seria bona, però són els seus clubs els que decidiran si podem aconseguir-los o no”, ha declarat.

En aquest sentit, ha recordat la dificultat d’incorporar jugadors que no tenen clàusula de rescissió i ha apuntat que cal esperar que les negociacions –ja existents- arribin “a una situació favorable per a ells i per a nosaltres”.

Sobre la renovació de Leo Messi, qui ha parlat ha estat Jordi Mestre: “Està tot parlat i només falta la signatura. Em sorprendria molt que no ho duguéssim a terme”.

També ha sorgit el nom de Sergi Roberto. Robert Fernández ha assegurat que és un jugador “molt important”, tal com se li va comunicar fa unes setmanes personalment. “Vam tenir una conversa i li vam traslladar que desitjàvem que tingués el mateix nivell que la temporada anterior. És un futbolista versàtil que pot jugar en moltes posicions. És vital per al Barça”, ha tancat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut