Lieke Martens, escollida jugadora de l’any de la UEFA

Lieke Martens, escollida jugadora de l’any de la UEFA

La jugadora del Femení ha estat escollida com a millor jugadora de la temporada 2017/18 per la UEFA després de completar una gran temporada

Lieke Martens, una de les noves incorporacions del Femení per al curs 2017/18, ha estat escollida com a jugadora de l’any de la UEFA. La jugadora blaugrana s'ha imposat a Pernille Harder (Wolfsburg) i Dzsenifer Marozsán (Olympique de Lió), les altres dues finalistes en aquest guardó. L'holandesa va brillar a les files del Rosengärd, club del qual prové i amb el qual es va enfrontar al Femení als quarts de final de la UEFA Champions League femenina aquest darrer curs.

Martens és un gran referent de la selecció holandesa campiona de l’Europeu femení celebrat aquest estiu al seu país d’origen i en què la blaugrana va ser escollida MVP del torneig. Un triomf a l’Europeu que va suposar un fet històric per a Holanda, en aixecar el títol per primera vegada. Martens hi va participar activament amb 525 minuts en els quals va marcar tres gols i va donar dues assistències i va ser escollida dues vegades com a jugadora més destacada del partit. D’aquesta manera, Martens veu premiada la seva gran temporada en l'àmbit de club i de selecció. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut