Martens i Duggan ja són aquí

Martens i Duggan ja són aquí

Les internacionals holandesa i anglesa, així com les campiones d’Europa sub19, Patri Guijarro i Aitana Bonmatí han fet el primer entrenament amb l’equip
Lieke Martens i Toni Duggan ja són aquí. Les internacionals amb Holanda i Anglaterra, dues de les incorporacions d’aquest estiu, s’han sumat als entrenaments del Barça Femení aquest dimarts a la tarda, després del descans posterior a l’Europeu.

Les altres novetats de la sessió han estat Patri Guijarro i Aitana Bonmatí. Les dues migcampistes també han completat el seu primer entrenament de la temporada després de proclamar-se campiones d’Europa sub-19, el diumenge a Irlanda del Nord.

D’aquesta manera, Fran Sánchez ha pogut comptar per primera vegada amb la totalitat del grup. A més, la jugadora del filial, Anna Torrodà, continua amb dinàmica de primer equip en aquest principi de setmana. El Barça Femení començava a preparar així les semifinals de la Copa Catalunya contra l’Europa, que tindran lloc a Gavà el divendres que ve. 

Les declaracions de Lieke Martens

“És magnífic començar la temporada aquí, ha estat un estiu espectacular per a mi i per a tota Holanda. És molt bonic ser important dins l’equip”.

Las declaracions de Toni Duggan

“La meva decisió de venir a Barcelona va ser difícil, era un pas important a la meva carrera. Vaig conèixer l’equip i l’staff, vaig veure aquestes fantàstiques instal·lacions i vaig decidir que aquesta era la millor opció per a mi”. 
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut