Cinc blaugranes convocats per Julen Lopetegui

Cinc blaugranes convocats per Julen Lopetegui

Piqué, Busquets, Iniesta, Alba i Deulofeu, citats per afrontar els partits classificatoris per al Mundial de Rússia contra Itàlia i Liechtenstein

Gerard Piqué, Sergio Busquets, Andrés Iniesta, Jordi Alba i Gerard Deulofeu han estat convocats pel seleccionador espanyol, Julen Lopetegui, pels pròxims compromisos davant Itàlia i Liechtenstein. Els 5 jugadors blaugrana participaran així en els dos enfrontaments vitals que la selecció espanyola afronta amb l’objectiu d’obtenir el bitllet classificatori cap al Mundial de Rússia del 2018. En el primer es veuran les cares al Santiago Bernabéu amb els italians, el 2 de setembre a les 20.45 hores, mentre que a Vaduz s’enfrontaran amb Liechtenstein el 5 de setembre, a la mateixa hora.

Cal recordar que Espanya, pendent de jugar les jornades 7 i 8, lidera el grup G amb 16 punts, els mateixos que Itàlia, en aquesta Fase de Classificació per al Campionat del Món de Rússia. D’aquesta manera, el partit contra l’Azzurra, per al qual han estat citats els 5 futbolistes del conjunt blaugrana, pot marcar el futur més proper de la selecció espanyola.

Més representació blaugrana

D’altra banda, Leo Messi i Javier Mascherano participaran en els partits classificatoris que l’Argentina disputarà contra l’Uruguai i Veneçuela. A més, Paulinho repeteix convocatòria amb el Brasil, única selecció sud-americana classificada matemàticament. Finalment, tant Digne com Umtiti han entrat una vegada més a la llista del seleccionador francès, Didier Deschamps, André Gomes ha estat escollit per Fernando Santos de cara als dos enfrontaments de Portugal davant les Illes Fèroe i Hongria, i Cillessen anirà amb la selecció holandesa, com també és el cas de Vermaelen amb Bèlgica.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut