Entrenament amb la mirada posada al Gamper

Entrenament amb la mirada posada al Gamper

Valverde ha comptat amb els disponibles del primer equip i Ortolá i Aleñá del Barça B

El primer equip segueix amb la seva posada a punt per a la temporada oficial. Després del partit amistós d’entrenament davant el Nàstic, aquest dissabte al matí els homes de Valverde s’han tornat a exercitar a la Ciutat Esportiva. Una sessió que ha comptat amb els jugadors disponibles del primer equip i amb els del filial, Aleñá i Ortolá, i que ha servit de recuperació per als jugadors titulars.

De fet, en aquest partit, Vermaelen va patir un contratemps i va haver de ser substituït a la primera meitat per Marlon. El central belga va patir una contusió a la ròtula de la cama esquerra i la seva evolució en marcarà la disponibilitat.En aquest sentit, André Gomes, que va entrar a la segona meitat, també va patir una contusió, en aquest cas, al maluc de la cama esquerra i la seva evolució també en marcarà  disponibilitat.

L’equip es tornarà a exercitar aquest diumenge a les 9.30 hores a la Ciutat Esportiva a porta tancada, abans d’enfrontar-se al Chapecoense el proper dilluns al Camp Nou (20.30). Un partit que ja serà l’últim de la pretemporada, abans d’afrontar ja la Supercopa d’Espanya davant el Reial Madrid.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut