La Juventus, l’Olympiacos i l’Sporting Clube, els rivals a la fase de grups de la Champions 2017/18

La Juventus, l’Olympiacos i l’Sporting Clube, els rivals a la fase de grups de la Champions 2017/18

El FC Barcelona arrencarà la competició el 12 de setembre rebent la Juventus al Camp Nou i tancarà la fase també a casa, contra l'Sporting Clube

La Juventus, l’Olympiacos i l’Sporting Clube seran els rivals del FC Barcelona a la fase de grups de la Lliga de Campions 2017/18. El sorteig celebrat aquest dijous a la tarda al Fòrum Grimaldi de Mònaco ha ofert un grup atractiu per al conjunt d’Ernesto Valverde, que arrencarà la competició el 12 de setembre rebent el Juventus al Camp Nou. L'última jornada també serà a casa, contra l'Sporting Clube.

Emmarcat en el bombo 2, el FC Barcelona ha conegut a les 18.32 hores que quedava enquadrat en el grup D i que el seu primer rival seria el Juventus, campió de la Lliga italiana. Deu minuts més tard ha sabut que l’Olympiacos, del bombo 3, també seria un altre dels rivals. El grup s’ha completat a les 18.48 hores amb la bola de l’Sporting de Lisboa, del bombo 4.

Curiosament, cap dels equips que s'enfrontaran al Barça havien estat dels més votats en la predicció dels fans del FC Barcelona, que ha comptat amb més de 40.000 usuaris.

Valverde i Segura tornen a Atenes

D’aquesta manera, el sorteig ha fet que el FC Barcelona es retrobi amb dos rivals coneguts i un d'inèdit, que és el campió grec. Serà especial també per a Ernesto Valverde, que va dirigir els d'Atenes en dues etapes diferents.

També Pep Segura tornarà a Grècia. El nou mànager esportiu de Futbol va ser el predecessor de Valverde en el càrrec d’entrenador de l’Olympiacos, amb el qual va guanyar el doblet la temporada 2007/08. "Valverde i jo vam entrenar en diferents moments l’Olympiacos i sabem del seu valor i la seva competitivitat. No ens ho posarà gens fàcil, sobretot al seu estadi”, ha declarat a Barça TV, un cop acabat el sorteig. Ha destacat “el nivell” de la Juventus i ha recordat que tant grecs com portuguesos mereixen “el màxim respecte”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut