Sergio: “L’equip que estigui més encertat s’endurà la victòria”

Sergio: “L’equip que estigui més encertat s’endurà la victòria”

El migcampista blaugrana ha tret ferro a la derrota de l’anada i s’ha mostrat conscient de la dificultat del partit al Bernabéu

Sergio ha comparegut en roda de premsa abans de la tornada de la Supercopa d’Espanya al Bernabéu. Per al migcampista de Badia “qui més encertat estigui als moments clau s’endurà la victòria” i ha passat pàgina després de la derrota al Camp Nou, produïda per “alguns errors i molt encert del Madrid en la definició”, segons el seu parer.

Respecte al partit del dilluns passat, Sergio ha assenyalat que el Madrid “amb espais i a la contra és gairebé imparable”, però que l’equip va tenir una reacció positiva després del 0-1. “Vam anar a per l’empat, el vam aconseguir però no vam saber canviar el xip després” ha confessat el migcampista. El jugador blaugrana ha insistit en la importància d’estar bé defensivament com a equip i ha assegurat que un gol rival ho faria tot molt més difícil.

“El futbol actual t’exigeix renovar-te cada any”

El ‘5’ blaugrana ha volgut matisar les seves declaracions realitzades al final del partit. Qüestionat pels periodistes, Sergio ha aclarit que “vaig dir que ens havíem de renovar perquè el futbol actual t’ho exigeix cada any”. Per a Busquets, “millorar implica fer-ho en tots els aspectes amb les oportunitats que dóna el mercat”, ha explicat.

A més, ha insistit en què “quants més jugadors vinguin i de més qualitat, millor” i que la prioritat és millorar, també en la seva posició, ha dit Sergio.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut