Piqué: “Messi estima el Club més que ningú”

Piqué: “Messi estima el Club més que ningú”

El central blaugrana ha repassat l’actualitat blaugrana en un acte a Barcelona

Gerard Piqué ha parlat del dia a dia blaugrana en un acte promocional. El ‘3’ blaugrana ha assegurat allà que “Messi estima el Club més que ningú”. A més, ha indicat que cal “treure ferro” a tots els esdeveniments dels últims dies, i ha assegurat que “ni estem enfadats amb el Club ni hi ha falta de comunicació”.

Piqué no s’ha mostrat preocupat per la renovació de Messi: “no em preocupa gens la seva renovació, perquè el conec i sé com és”, ha explicat. A més, ha negat qualsevol tipus de problema amb la directiva. “Si els volem enviar missatges ho fem en privat i seiem amb el Club, no necessitem utilitzar les xarxes socials”, ha assegurat el central blaugrana. “Tot s’ha tret de context. Ni estem enfadats amb el Club ni hi ha falta de comunicació” ha reafirmat.

El defensa català també s’ha referit a la sortida de Neymar Jr. Piqué ha assenyalat que “un club ha pagat la seva clàusula i ell ha decidit marxar”, i ha assegurat que la relació de la plantilla amb el brasiler continua: “la nostra amistat amb ell segueix intacta”, ha explicat el central blaugrana.

El ‘3’ també ha parlat del seu futur, i ha reconegut que cada any que passa al Barça el viu amb més il·lusió. “Sempre he dit que vull retirar-me aquí. Per això haig de rendir i ser important”, ha reconegut Piqué.

Qüestionat pel bon moment del Reial Madrid, Piqué ha reconegut que l’equip blanc està en una bona dinàmica, però també ha assenyalat que tothom acaba perdent tard o d’hora. Serà en aquest moment quan, segons el central “haurem d’estar allà i que sigui el nostre moment per guanyar títols”, ha remarcat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut