Wellington Paulista:

Wellington Paulista: "Estem feliços pel suport del Barça"

El porter Artur Moraes i el davanter Wellington Paulista han compartit unes paraules amb la premsa en la prèvia del Gamper

Artur Moraes i Wellington Paulista, jugadors del Chapecoense, han atès els mitjans de comunicació abans de la disputa del Trofeu Joan Gamper. Artur Moraes ha assegurat que “La Chapecoense és més que un club” i que “hi ha molt sentiment darrere”, mentre que Paulista ha explicat que tota la plantilla està "molt feliç pel suport del FC Barcelona" al conjunt brasiler.

El davanter brasiler Wellington Paulista ha explicat que la plantilla ve a gaudir "d'un partit contra un dels millors equips del món" i ha recordat, entre rialles, que ja li va marcar un gol al Barça a la Copa del Rei fa deu anys en la seva etapa a l’Alabès. Sobre el gol, Wellington ha recordat que “va ser un moment molt emocionant”.

Pel que fa referència al matx del proper dilluns, Wellington és conscient que “serà difícil jugar contra el Barça” i que “haurem de córrer molt per aconseguir tenir la pilota”, ha bromejat davant dels mitjans.

D'altra banda, Moraes s’ha mostrat encantat de tornar a jugar al Camp Nou –ho va fer amb el Benfica– i de ser part “d’un partit festiu i d’homenatge a les víctimes després de tot el que ha passat l’equip”, ha assegurat. A més, ha afegit que cada vegada que surten al camp “venen records de la tragèdia” i que són plenament conscients que els actuals jugadors del Chapecoense són part de la reconstrucció del club i de la ciutat.

El Chapecoense s’ha entrenat aquesta tarda a la Ciutat Esportiva del FC Barcelona abans del partit d’aquest proper dilluns a les 20.30 hores. Allà, l’equip brasiler ha rebut la visita especial de Ferrao, nadiu de Chapecó, que ha volgut saludar els integrants del club. I és que aquest Gamper serà especial per al pivot brasiler, simpatitzant d’aquest equip de futbol, i el viurà d’una manera molt especial des de la Llotja President Suñol.

La tornada de Ruschel, un moment molt emotiu

Els dos jugadors s’han referit a la tornada d’Alan Ruschel als terrenys de joc. El defensa brasiler, supervivent de l’accident aeri de fa uns mesos, tornarà a la pràctica del futbol en el Gamper. “Hem estat al seu costat des de l’inici, i sabem quant ha lluitat per tornar al futbol. Volem que sigui un dia especial per a tots els involucrats”, ha assegurat Moraes. Wellington, per la seva banda, ha assegurat que el retorn de Ruschel “serà un moment molt important per a l’equip”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut