Al Clàssic, espectacle i gols assegurats

Al Clàssic, espectacle i gols assegurats

Els últims enfrontaments entre el Barça i el Reial Madrid han destacat per oferir una gran quantitat de dianes –39 en els últims 10 partits– i per ser duels absolutament espectaculars

Per a molts el Clàssic és el millor partit del món. Els duels entre FC Barcelona i Reial Madrid prometen espectacle i ofereixen recitals futbolístics a l’abast de molt pocs. A més, aquests compromisos compten amb alguns dels millors futbolistes del planeta, fet que encara els fa més atractius.

Però, a més, un factor indispensable en gairebé tots els Clàssics són els gols. Els Barça-Madrid també es caracteritzen per la gran quantitat de dianes i accions espectaculars que ens deixen. En els últims duels entre tots dos equips els gols no han faltat a la cita, i de fet els dos darrers enfrontaments han acabat amb el mateix resultat: cinc dianes, amb un 2-3 a favor dels culers, tant al Santiago Bernabéu a la Lliga com a l’amistós de Miami.

A més, si ens fixem en els darrers deu partits, entre tots dos conjunts sumen 39 gols, amb una mitjana de gairebé quatre gols per enfrontament. Els culers han anotat 22 dianes, i els madridistes, 17, amb un balanç de sis victòries barcelonistes, tres dels blancs i un empat. Sens dubte, s'espera una nova edició de la Supercopa espanyola trepidant entre dos dels millors equips del món.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut