Tot a punt per a la Cursa Barça 2017

Tot a punt per a la Cursa Barça 2017

El Camp Nou serà el punt de sortida i d’arribada de la prova esportiva que se celebrarà aquest diumenge, amb les novetats de les curses infantils i la cursa inclusiva de dos quilòmetres

La Cursa Barça 2017 ja està a punt per reunir els corredors i les corredores que participaran aquest diumenge, 3 de setembre (09.00 hores), en la prova esportiva més barcelonista. El Camp Nou serà el punt de sortida i d’arribada del recorregut de 10 quilòmetres i també l’epicentre d’una de les principals novetats d’aquesta edició: les tres curses infantils adreçades a menors d’entre 9 i 15 anys. A la Cursa Barça hi seran presents el vice-president primer Jordi Cardoner i el directiu Oriol Tomàs.

L’activitat de la Cursa Barça ha començat aquest divendres amb l’obertura de la Fira d’Atenció al Corredor, que també estarà oberta aquest dissabte, entre les 10.00 i les 20.00 hores. La Fira d’Atenció al Corredor està ubicada a l’Auditori 1899, on els més de 3.000 inscrits han d’adreçar-se per recollir el dorsal, la samarreta tècnica commemorativa de Nike, el xip d’un sol ús (en cas d’haver-lo demanat) i la bossa del corredor.

A part de les curses infantils al voltant del Camp Nou, que fomenten la pràctica de l’esport entre els més petits, la nova edició de la Cursa Barça presenta una prova pilot, la cursa de dos quilòmetres orientada a persones amb discapacitat. Aquesta iniciativa compta amb la participació de l’Oficina d’Atenció Especialitzada.

La cursa, organitzada pel FC Barcelona amb la col·laboració del Districte de les Corts, l’Ajuntament de Barcelona i la Federació Catalana d’Atletisme, té també l’objectiu de ser una activitat oberta als veïns de les Corts. S’obriran les instal·lacions del Camp Nou i s’ubicarà un espai per a entitats del Districte, integrant així el teixit social i esportiu de les Corts.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut