Tot a punt per al debut a la Lliga

Tot a punt per al debut a la Lliga

L’equip de Gabri rebrà diumenge la visita de l’Unificación Bellvitge a la Ciutat Esportiva Joan Gamper (12.00 hores, Barça TV)

El Juvenil A de Gabri García debuta aquest diumenge a la Lliga de Divisió d’Honor. Els blaugranes rebran la visita de l’Unificación Bellvitge a la Ciutat Esportiva Joan Gamper a les 12.00 hores en partit ofert per Barça TV. El Juvenil A, campió de Lliga la passada temporada, afronta aquest nou curs amb molta il·lusió després de l’estada de pretemporada que ha completat a la Vall d’en Bas i que ha servit per enfortir el grup de cara a un complicat inici de temporada on haurà d’afrontar el 12 de setembre el debut a la Youth League contra la Juventus al Mini Estadi.

Gabri es mostra molt satisfet del grup de jugadors del que disposa aquesta temporada ja que considera que té d’un equip amb un marcat perfil i filosofia Barça. La plantilla la formen 24 jugadors, encara que tres d’aquests futbolistes, Abel Ruiz, Oriol Busquets i Cuenca, es troben en dinàmica de Barça B. Iñaki Peña, Oscar Mingueza, Chumi, Guillem Jaime, Monchu, Álex Collado i David Alfonso continuen de la temporada passada, mentre que Adrià Rojas, Mate, Arnau Comas, Juan Miranda, Marti Vilà, Jandro Orellana, Riqui Puig, Sergio Gómez, Edgar Fernández, Kike Delgado Saveiro i Juan Fernández pugen del Juvenil B.

Tres nous fixatges

Al Juvenil A han arribat aquest estiu tres reforços: el centrecampista Josep Calavera (Nàstic de Tarragona), el defensa Roman Tugarinov (Cornellà) i el porter montenegrí Lazar Carevic (OFK Grbalj). Jandro Orellana es perdrà l’inici de temporada per lesió.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut