L’Argentina de Messi i l’Uruguai de Suárez empaten sense gols a Montevideo

Els dos cracs blaugranes surten des de l’inici del partit i es converteixen en els homes més actius de les respectives seleccions en un partit que ha acabat en 0-0 en el retorn del '9' barcelonista després de la lesió

En un dels dues més destacats de la jornada en els partits classificatoris per al Mundial 2018, Uruguai i Argentina han acabat sense gols el seu enfrontament a l’Estadio Centenario de Montevideo corresponent a la jornada 15. Un duel què Leo Messi i Luis Suárez, que reapareixia després de rebre l’alta mèdica aquest dijous, han sortit des de l’inici en els respectius equips. Tot i no haver-hi gols, els dos blaugranes han estat dels homes més destacats al llarg del duel.

Suárez s’ha mostrat molt actiu per la banda esquerra de l’atac uruguaià i ha estat el protagonista de les primeres aproximacions d’Uruguai. La pressió alta dels uruguaians dificultava la sortida de pilota d’Argentina. Amb el pas dels minuts, Leo Messi ha liderat l’atac argentí repartint nombroses passades de perill i protagonitzen accions ofensives. A la mitja hora de joc, Suárez ha estat a punt de marcar amb un tret que sortit fregant el pal després que el davanter blaugrana hagi intentat sorprendre el porter argentí Romero des de la llarga distància.

Tot i buscar el gol, cap dels dos conjunts ha aconseguit moure el marcador. Messi ha enviat un gran xut de falta directa que el porter Muslera ha enviat a córner en el que hauria estat el primer gol del duel. Per la seva part, Luis Suárez s’ha retirat al minut 83 a causa d’un cop rebut en una acció fortuïta. Mascherano no ha disputat cap minut. Amb aquest empat sense gols, els dos conjunts sumen un pun quan resten tres jornades per disputar-se de la fase de classificació a Sud-amèrica.