Juvenil A – Juventus FC: Comença el camí europeu al Mini

Juvenil A – Juventus FC: Comença el camí europeu al Mini

16.00 hores (Bein Sports): L’equip de Gabri intentarà aconseguir la primera victòria a la UEFA Youth League

Per cinquena temporada consecutiva, el Juvenil A jugarà competició europea. En el record queda aquella primera edició i el títol aconseguit per l’equip llavors dirigit per Jordi Vinyals, i també la temporada passada arribant a jugar la Final Four però perdent a la semifinal contra el RB Salzburg, al final campió. Aquest curs, els de Gabri volen seguir creixent contra els millors equips d’Europa. El primer d’aquests rivals a la fase de grups serà la Juventus FC, un dels equips forts del grup que arriba al Mini sense res a perdre.

Declaracions Gabri Garcia:

“Afrontem el partit amb molta il·lusió, en un grup complicat amb la Juve, Olympiakos i Sporting de Lisboa. El nostre equip ha canviat molt respecte a l’any passat i hem de buscar solucions a aquestes dificultats que ens estem trobant en aquest inici de temporada”.

“La Juve és un equip molt semblant a la Roma, contra qui vam jugar fa dues temporades, amb un 4-4-2 amb un rombe al mig del camp, molt semblant, un equip amb dos puntes amb un molt alt. Ens igualaran al mig del camp, o ens superaran i hem d’intentar buscar una solució a això. Són un equip físicament molt fort”.

“Arribar a la Final Four és molt difícil, és complicat, sobretot després de la primera fase de grups, en què els partits es converteixen en eliminatòries com a finals, i no és fàcil. Lluitarem per repetir-ho i que el resultat final sigui millor”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut