Barça Lassa-San Lorenzo de Almagro: Nou test per seguir amb la preparació (85-95)

Els de Sito Alonso cauen davant el conjunt argentí, en un partit en què els blaugranes han anat per darrere en el marcador tot i la intensitat culer. Moerman (21 punts) ha estat el màxim anotar blaugrana

El Barça Lassa ha perdut en el cinquè amistós de la pretemporada disputat a Balaguer davant el San Lorenzo de Almagro (85-95). Els de Sito Alonso s’han vist superats pel conjunt argentí des de bon inici, en un duel en què els blaugranes Koponen i Heurtel han disputat els primers minuts de la pretemporada després de jugar l’Eurobasket. A més, ha suposat el debut del base francès amb la samarreta blaugrana en un enfrontament que ha servit als barcelonistes per seguir amb la preparació.

Amb dues de les noves incorporacions per a aquest curs, Séraphin i Hanga, veient el partit, el San Lorenzo ha protagonitzat un inici elèctric i molt encertat. Un fet que ha permès als argentins agafar diferències clares en el marcador amb un parcial clar al final dels deu primers minuts (19-31).

Un duel que ha servit al Barça Lassa per seguir agafant ritme de competició i amb molts minuts per a Heurtel i Koponen. Els blaugranes, tot i anar per sota en el marcador, han demostrat intensitat i lluita davant el San Lorenzo, que seguia encertat en atac des de la línia de tres punts i en el joc interior (39-56 al descans).

A la represa, els homes de Sito Alonso han augmentat el ritme i això s’ha traduït en un marcador més ajustat entre barcelonistes i argentins, amb l’encert de Moerman (21 punts), Vezenkov (12 punts) i Heurtel (12 punts). El Barça Lassa s’ha situat a deu punts, però el San Lorenzo de Almagro ha tornat a recuperar l’avantatge proper als vint.

Amb caràcter, els blaugranes han seguit treballant i, en el darrer període, han pogut reduir les diferències en un partit que ha servit al Barça Lassa per seguir assimilant conceptes i agafar ritme de joc. El proper duel serà aquest diumenge contra l’Iberostar Tenerife (12.30 hores) a Montsó (Osca).