Un examen de molt nivell en el debut

Un examen de molt nivell en el debut

El Barça Lassa visita la difícil pista de l’Aspil-Vidal Ribera Navarra en el primer partit de Lliga, amb l’objectiu de començar amb bon peu i confirmar les bones sensacions de la pretemporada

El Barça Lassa s’estrena a la Lliga en una de les pistes més complicades i contra un rival sempre a tenir en compte i que, segons Andreu Plaza i Sergio Lozano, “té millor plantilla que la temporada passada”. Sota la direcció tècnica una temporada més de Pato, l’Aspil manté l’estil però incorpora jugadors contrastats com Sepe (ex del Catgas i format al planter del Barça) i joves valors com el cedit blaugrana Sergio González per fer un salt de qualitat, després de quedar-se a les portes del play-off la temporada passada. A més de Sergio, el conjunt de Tudela també compta a les seves files amb Ferran Plana. Dos jugadors formats al Barça i que segueixen les passes de Joselito i Roger, que van jugar a l’Aspil sota les ordres de Pato per agafar experiència a Primera abans de tornar al primer equip. Compte també amb els canvis a la porteria del conjunt navarrès, que ha perdut un dels millors porters de la Lliga, Molina (ara al Peníscola), i ha incorporat Gus (ex del Gran Canaria).

El Barça Lassa, per la seva banda, arriba al debut a la Lliga deixant bones sensacions en la pretemporada, on s’ha mantingut invicte i ha conquistat els títols de la Masters Cup i la Copa Catalunya. Andreu Plaza ha convocat els tres nous fitxatges -Esquerdinha, Rivillos i Léo Santana- i ha deixat fora de la llista Aicardo, Roger i Rafa López per decisió técnica. També torna Sergio Lozano, que espera deixar definitivament enrere dues temporades molt complicades de lesions i vol tornar a liderar l’equip des de la pista. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut