El nou filial de Roi Sánchez, a punt per arrencar

El nou filial de Roi Sánchez, a punt per arrencar

El Barça Lassa B, que enceta una nova etapa amb el tècnic gallec, comença la Lliga de Divisió d’Honor Plata aquest dissabte a la pista del Covadonga

El Barça Lassa B d’handbol enceta aquest dissabte la temporada 2017/18 a la Divisió d’Honor Plata amb la visita a la pista del RGC Covadonga asturià (20.00 hores). El nou filial de Roi Sánchez, que comença la seva etapa al capdavant del segon equip procedent de la Bundesliga, es va fer aquest dijous la foto oficial de la temporada que és a punt d’arrencar.

Després d’una foto d’equip marcada pel bon ambient, el tècnic va parlar per a Barça TV, i es va definir com un tècnic “disciplinat i seriós”. Roi Sánchez explica també que Xavi Pascual va ser el seu entrenador quan era juvenil a Vigo, i reconeix que sempre ha intentat seguir la línea de treball de l’actual entrenador blaugrana. El gallec va explicar que “l’objectiu principal és formatiu”, i que buscaran “fer el màxim de punts possibles”.

Abans d’arrencar la Lliga, el tècnic del filial va recordar que “l’equip és molt més jove” i que “al principi costarà entrar en competició”. Tot i així, avisa que té un equip “amb molt potencial, jove però amb talent”. El nou curs del filial arrencarà, curiosament, en acabar el primer partit de Lliga Asobal del primer equip. Els de Pascual rebran el Port Sagunt al Palau, i uns minuts després els de Roi Sánchez trepitjaran la pista del Covadonga per encetar la nova temporada a la categoria de plata.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut