Celebra els 60 anys del Camp Nou venint al Museu del FC Barcelona!

Celebra els 60 anys del Camp Nou venint al Museu del FC Barcelona!

Durant el diumenge 24 de setembre, el dia de la Mercè, i amb motiu de l’aniversari de l’Estadi, els aficionats culers podran gaudir d’un 2x1 al Camp Nou Experience

El Camp Nou està de celebració. L’estadi barcelonista complirà el proper diumenge 24 de setembre 60 anys d’història, i ho volem celebrar amb tots els aficionats blaugrana. Tots els culers que vulguin gaudir de l’aniversari del Camp Nou ho podran fer amb un 2X1 al Camp Nou Experience per visitar el Museu i l’estadi del FC Barcelona. Una promoció vàlida durant tot el diumenge dia 24.

Un Camp Nou que ha viscut infinitat de moments màgics, i ha vist jugar i golejar els millors futbolistes de la història. Jugadors com Kubala, Migueli, Cruyff, Maradona, Ronaldinho, Puyol, Xavi o Messi, i competicions com la Lliga, la Copa d’Europa o la Recopa europea, entre d’altres. Els aficionats també podran gaudir del Museu del FC Barcelona, on trobaran tots els trofeus de la història culer, a més de records únics en clau blaugrana.

La promoció només és aplicable al canal web del Club, amb el codi promocional CAMPNOU60 i per compres d’entrada general del Camp Nou Experience, només pel ja esmentat 24 de setembre del 2017. Una promoció no acumulable a altres ofertes i amb entrades limitades.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut