Un derbi de retrobaments

Un derbi de retrobaments

Paco Sedano i Marc Tolrà s’han fet la tradicional fotografia prèvia al derbi amb els seus excompanys Ari Santos i Cristian Domínguez, que viuran el seu primer derbi de lliga com a jugadors colomencs

No podia faltar la tradicional trobada entre jugadors del Catgas Energia Santa Coloma i del FC Barcelona Lassa a la prèvia del derbi. Aquesta vegada la fotografia s’ha convertit en un retrobament entre excompanys. Paco Sedano i Marc Tolrà han representant al Barça Lassa, mentre que Ari Santos i Cristian Domínguez han estat els jugadors escollits per Catgas. Ari i Cristian són protagonistes perquè s’estrenen en un derbi de lliga amb el Catgas. Això sí, els dos ja es van enfrontar al Barça en la final de la Copa Catalunya que va acabar amb victòria blaugrana per 3-1.

“Hem compartit molts bons moments al Barça i serà especial”, ha reconegut Paco Sedano. El capità del Barça també ha elogiat a Cristian. “És un dels millors porters de la història de la lliga i l’avala la seva trajectòria”, ha dit sobre el seu excompany. “Són com el Messi i el Víctor Valdés del nostre esport i continuen sent dues persones molt properes tot i que ho han guanyat tot”, ha dit Marc Tolrà en referència a Cristian i Ari. “Quan jo vaig començar a pujar ells ja hi eren i sempre em van ajudar”, ha remarcat Tolrà.

Per la seva banda, Ari ha reconegut que tenir “una estima especial” per a Marc Tolrà, a qui va tutelar en els seus inicis. “El meu número 4 va quedar en bones mans”, ha dit. Ari també ha parlat sobre Paco Sedano. “És un dels amics que m’ha deixat el futbol sala”, ha dit. Per últim, Cristian ha confessat que “va ser molt feliç al Barça durant 9 anys” i per aquest motiu ha remarcat que “serà un derbi especial. Sobre Paco Sedano i Marc Tolrà, Cristian ha dit que “és un plaer retrobar-los perquè són dos grans excompanys i amics”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut