Gerard López:

Gerard López: "Volem continuar amb la dinàmica positiva al Mini”

El tècnic del filial confia a seguir la bona ratxa del seu equip aconseguint la segona victòria consecutiva a casa

El Barça B rep la visita del CD Lugo, en la sisena jornada de La Liga 123 (20.30h / La Liga TV), aquest dilluns al vespre. El tècnic Gerard López va donar la llista de convocats i va explicar les sensacions del seu equip a la prèvia del partit:

Declaracions Gerard López:

“Hem d’intentar mantenir la mateixa sensació d’aquest inici de temporada. Sabem que al Mini ens hem de fer forts i intentar continuar amb la dinàmica positiva del dia del Còrdova, però amb el respecte que considerem d’un rival que ens ho posarà complicat”.

“Bona setmana per treballar, és llarga i amb capacitat per donar descans i a la vegada potenciar coses a millorar, i amb l’objectiu de sumar tres punts per continuar aquest bon inici de campanya”.

“Hem de potenciar també l’aspecte defensiu, i a partir d’allà hem d’intentar que el resultat sigui un producte del joc, que sigui una conseqüència de la idea de joc, de la solidesa defensiva, i, si ho fem bé, estic convençut que podem guanyar a qualsevol equip de la categoria”.

Llista de convocats

Els 18 jugadors convocats són els següents: Jokin Ezkieta, Cucurella, Martínez, Fali, Sarsanedas, 'Choco' Lozano, Aleñá, Marc, A. Ortolá, Santi Bueno, José Arnaiz, R. de Galarreta, C. Pérez, Vitinho, David Costas, Abel Ruiz, O. Busquets i J. Cuenca. Són baixa per lesió Palencia, Kaptoum i R. Mujica, a més de Varo i R. Tarín, que es perdran el partit també per lesió a última hora. Morer, Alfaro, Moisés, Samu Araujo i D. Concha són baixa per decisió tècnica.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut