Sporting CP – Juvenil A: Seguir invictes a Europa

Sporting CP – Juvenil A: Seguir invictes a Europa

15.00 hores (hora local): L’equip de Gabri intentarà aconseguir la primera victòria a domicili a la Youth League

Després de la victòria contra la Juventus (1-0) al Miniestadi amb gol de Carles Pérez a la primera jornada de la UEFA Youth League, aquest dimecres arriba la segona entrega de la fase de grups al camp de l’Sporting Club de Portugal. A priori, el que podria ser el rival més complicat del grup, no posarà les coses gens fàcils als de Gabri, que ja saben que els equips portuguesos solen arribar lluny en aquesta competició. El tècnic de Sallent compta amb els següents 18 convocats pel partit a Lisboa: Iñaki Peña, Juanma, Chumi, Martí Vilà, C. Pérez, Juan Fernández, Monchu, Abel Ruiz, Collado, Comas, Riqui Puig, Edgar, Miranda, Calavera, Sergio Gómez, Mate, Cuenca i Labinot.

Declaracions Gabri Garcia:

“Guanyar sempre et dona més confiança, evidentment, a part del treball i de la satisfacció de veure jugar bé a l’equip. Al final, tots sabem que aquesta fase de grups és molt important treure els punts a casa, i és el que vam fer l’altre dia. Ara tenim aquesta assignatura pendent de treure’ls també fora de casa”.

“Ens enfrontem davant un molt bon equip. Segur que és una prova molt important, no només per aquesta competició, que ho és i seria sumar els tres punts fora de casa, sinó també per donar aquest punt de confiança i de continuar dient que podem fer les coses millor al campionat de Lliga”.

“Són un equip portuguès, coneixem al Porto de l’any passat, que ens va ficar les coses molt difícils, al Benfica, que també els vam poder veure a la Final Four l’any passat, i crec que els equips portuguesos plantegen bon futbol, futbol ofensiu i crec que haurem de fer molt bon partit i moltes coses bé per poder guanyar-lo”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut