Mario Rivillos: “L’afició del Palau em va deixar sense paraules a la final”

Mario Rivillos: “L’afició del Palau em va deixar sense paraules a la final”

L’ex de Movistar Inter confessa que el va impressionar el suport incondicional dels aficionats blaugrana tot i la decepció per la derrota i explica que ja té “moltes ganes” de debutar divendres a casa contra Palma

Mario Rivillos (Torrejón de Ardoz, 1989) ha arribat al Barça després de guanyar-ho tot a les files de Movistar Inter, on era un dels ídols de l’afició pel seu caràcter lluitador. Ara a Barcelona comença una nova etapa i arriba amb la il·lusió de guanyar-se també l’estima de l’afició del Palau amb el seu joc i la seva personalitat. Per la seva experiència com a rival, Rivillos qualifica d’”exemplar” a l’afició blaugrana i reconeix que el va impressionar el suport del Palau a l’equip tot i la derrota en el quart partit de la última final.

ENTREVISTA A MARIO RIVILLOS:

ADAPTACIÓ: “Per a mi jugar al Barça és un repte i l’he assumit amb molta il·lusió i amb moltes ganes. Els tres nous encara estem en ple procés d’adaptació i ens hem de donar un marge, però estem congeniant bé amb el grup i les sensacions són bones”.

PALAU: “Tinc moltes ganes de debutar al Palau. Com a rival hi he viscut coses increïbles. El Palau ple és espectacular, la gent pressiona molt i ara que estic aquí toca gaudir de tot això, dels Dracs i de l’afició. Tinc moltes ganes que arribi el cap de setmana”.

PRESSIÓ: “L’afició t’empenta, estàs jugant a casa i amb la teva gent. De pressió res, en tot cas és pressió positiva. I tot el que sigui pressió a favor nostra és un avantatge”.

RECORDS DE LA FINAL: “Em vaig quedar sense paraules. Em refereixo al dia que el Barça podia guanyar la lliga al Palau i vam guanyar amb Inter per 1-6, recordo que el públic es va quedar animant a l’equip i els Dracs cantant. L’afició del Palau és exemplar, els Dracs són increïbles i per això ja tinc ganes de viure això i de guanyar títols i celebrar-ho amb l’afició”.

PALMA FUTSAL: “És dels equips que millor s’ha reforçat, té grans jugadors i també té un gran entrenador com Vadillo que segur que exigeix el màxim a l’equip. Veurem fins a quin punt ens posen al límit, però esperem treure el partit endavant tot i que serà difícil”.

GANES DE TÍTOLS: “Aquest és obligatori guanyar alguna cosa, o com a mínim lluitar per tot. Aquest escut implica ambició i sacrifici i s’han de guanyar títols. Som un grup jove, amb molta gana i aquesta temporada ho volem tot”.

REPTE PERSONAL: “Primer toca completar l’adaptació. I després doncs ser jo mateix,  sóc un jugador vertical, valent en l’un contra un i si puc ajudar a fer gols, doncs molt millor. La veritat és que les últimes temporades sempre m’he mogut entre els 15 i els 20 gols i espero mantenir aquestes xifres, com a mínim. Però poc a poc, sóc conscient que necessito temps per acabar-me d’adaptar a l’equip i al sistema”. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut