Ernesto Valverde: “Ens ha costat rematar el partit”

Ernesto Valverde: “Ens ha costat rematar el partit”

El tècnic blaugrana ha destacat el triomf en un duel “difícil", tot i que l'equip "ha entrat bé en joc des de l'inici"

Després del triomf dels blaugranes a Montilivi (0-3) en el primer derbi a la Lliga entre el FC Barcelona i el Girona, Ernesto Valverde ha destacat la importància del triomf blaugrana: “El partit tenia dificultat perquè hi havia tensió, però hem entrat bé en joc des de l'inici i hem generat ocasions de perill, tot i que ens ha costat rematar el matx”.

El tècnic barcelonista també s’ha referit al marcatge individual de Pablo Maffeo a Leo Messi: “Hem d’aprofitar les situacions que es generen en aquest tipus de marcatges. El Leo ha estat molt bé i treballant per a l’equip”. També s’ha referit al bon partit d’Andrés Iniesta: “És un jugador fonamental, estem contents que estigui jugant bé i amb les garanties que ens dona quan està al camp”. Un altre jugador de qui ha parlat el preparador barcelonista és Luis Suárez, que aquest dissabte ha jugat el seu partit número 100 amb el FC Barcelona a la Lliga: "Els davanters viuen del gol i estem encantats per la facilitat que té per generar ocasions".

Finalment, Valverde també ha fet balanç de la bona trajectòria de l’equip després de sumar el sisè triomf en sis partits, que permet al Barça liderar la classificació en solitari: “El que més m’agrada és el sentit d’equip que estem tenint tant en defensa com en atac. Els resultats acompanyen i això fa que anem guanyant confiança”, ha sentenciat el tècnic barcelonista. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut