Procediment de recollida d’entrades pels desplaçaments

Procediment de recollida d’entrades pels desplaçaments

Per motius de seguretat el procediment de recollida de les entrades fóra de casa seguirà igual al de la temporada 2016-17

Les penyes podran seguir utilitzant el portal de tràmits com a plataforma per aconseguir les seves entrades. També, tal i com era habitual la passada temporada i per motius de seguretat, el procediment de recollida de les entrades pels partits que es juguen fóra de casa tant de Lliga de Campions, Lliga Santander com Copa del Rei (excepte en el cas de les finals) seguiran tenint les mateixes condicions:

-Cada entrada caldrà ser assignada per part de la penya a un dels seus penyistes.

-Les entrades són de caràcter personal i intransferible i les haurà de recollir el penyista titular de la mateixa degudament identificat amb DNI o Passaport i no s’acceptaran autoritzacions de la penya o del penyista per a la recollida.

-L’entrada no es lliurarà a cap altra persona que no sigui el penyista titular de l’entrada assignat per part de la penya.

-La recollida es realitzarà a la població on es disputa el partit. Tant bon punt el Club disposi d’aquesta informació, es penjarà a la secció de “Documentació del Club” del portal de tràmits, donant avís a les penyes amb entrades confirmades a través del correu enviat des del portal de gestió de tràmits de penyes.

-En els desplaçaments en que el Club ho consideri s’entregaran les entrades conjuntament amb una polsera, la qual la col·locarà el personal del FC Barcelona com a condició indispensable al titular de l’entrada.

-Un cop efectuat el pagament de les entrades no s’acceptaran cancel·lacions i/o el retorn de l’import d’aquestes entrades.

-Per motius de seguretat, no es podran realitzar canvis en el nom del titular de l’entrada un cop s’ha realitzat l’assignació i cobrament de la mateixa.

Com sabeu, totes les gestions, tant la sol·licitud, assignació, confirmació d’assistents, com el pagament de les entrades, s’hauran de fer sempre a través del portal de tràmits de penyes, el qual va entrar en funcionament la temporada passada per donar un millor serveis a totes les penyes i penyistes del FC Barcelona.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut