Els jugadors del Barça B inscrits a la Lliga de Campions 2017/18

Els jugadors del Barça B inscrits a la Lliga de Campions 2017/18

Coneix quins són els futbolistes del filial que entren a la llista A i B per disputar la màxima competició europea amb el primer equip

La Lliga de Campions 2017/18 comença a rodar aquest dimarts i els d'Ernesto Valverde rebran a la Juventus (20.45 hores). El FC Barcelona ja ha decidit quins són els jugadors del Barça B que entraran a la llista A i B per disputar la Champions. En la llista A, en la qual figuren els 24 futbolistes del primer equip, també hi ha el porter del Barça B Adrià Ortolá. Pel que fa a la llista B hi ha fins a nou futbolistes del conjunt de Gerard López: Carles Aleñá, Carles Pérez, Ferran Sarsanedas, Abel Ruiz, Oriol Busquets, Sergi Palencia, Daniel Morer, Rodri Tarín i Marc Cucurella.

Cal recordar que els requisits dels futbolistes inscrits a la llista B són diverses. En primer lloc, els futbolistes han de ser nascuts l’1 de gener del 1996 o més tard, o bé si han jugat durant un període ininterromput de dos anys des del moment de cumplir els 15 anys. En el cas dels jugadors de 16 anys poden ser registrats si ja ho han estat amb el seu club els dos anys anteriors. A més, la llista B no té límit de jugadors durant la temporada. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut