Ernesto Valverde:

Ernesto Valverde: "És una setmana important: ens juguem 9 punts"

El tècnic del FC Barcelona ha comparegut en roda de premsa per parlar sobre el partit dels blaugrana al camp del Getafe

Ernesto Valverde no vol sentir a parlar ni de la Champions ni del que puguin fer els altres rivals. Només se centra en el partit d'aquest dissabte contra el Getafe (16.15 h, Coliseum Alfonso Pérez). El tècnic del FC Barcelona ho ha deixat clar en la roda de premsa prèvia al partit que es jugarà a Madrid i ha assegurat que "és una setmana molt important per a nosaltres, ja que ens juguem 9 punts". Així l'equip vol començar-la amb triomf, després de canviar el xip de la Champions i sense tenir en compte els altres resultats de la jornada: "És massa aviat per mirar enrere en la classificació. Ara només importa la nostra trajectòria i el que volem és consolidar el nostre joc per poder guanyar punts".

A més, el tècnic s'ha referit a les qüestions següents. Aquestes han estat les declaracions més destacades:

Sobre el Getafe

"El Getafe defensa bé i et dificulta el joc. En estratègia és perillós i per a nosaltres serà una bona prova. Ells estan encara amb l'energia positiva dels equips que tornen a Primera, i més si comencen amb bones sensacions. Serà un partit complicat".

Les rotacions

"Durant la temporada tots tindran opció perquè tots som el mateix equip. Quan les jornades són tan properes, ja veurem si pot haver-hi canvis. De tota manera, amb rotacions o no, aquí del que es tracta és de guanyar".

L'estat de forma blaugrana

"Els estats de forma, al final, depenen dels resultats. Intentarem estendre el bon nivell guanyant".

"Estem tranquils, però també ho estàvem fa un mes. El que està clar és que prefereixo que la gent estigui il·lusionada".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut