Barça B-Còrdova: Primera golejada del curs al Miniestadi (4-0)

Els de Gerard López s’han imposat al conjunt andalús, en un matx en què els blaugranes han estat superiors des de l’inici

El Barça B ha sumat el segon triomf de la temporada a la Lliga i el primer del curs al Miniestadi, després de superar el Còrdova per 4-0. Els de Gerard López han sortit molt intensos i han estat els dominadors de la possessió i de les millors ocasions. Els gols d’Aleñá, José Arnaiz (2) i Choco Lozano han permès als blaugranes sumar els tres punts, tot i les oportunitats del conjunt andalús.

Vitinho ha estat el protagonista dels primers minuts blaugrana. El futbolista brasiler ha forçat una falta a la frontal de l’àrea que Fali ha enviat al pal. El Còrdova s’ha apropat a la porteria defensada per Varo sense ocasions clares però generant sensació de perill en les aproximacions. En una jugada per la banda esquerra de Cucurella, el lateral ha cedit la pilota a Aleñá a la frontal de l'àrea petita i aquest no ha perdonat per situar l'1-0.

Arnaiz seria el protagonista de la següent jugada de perill del Barça B. El davanter blaugrana ha superat dos rivals a la banda esquerra per plantar-se sol davant el porter. El xut, però, ha acabat sortint pel lateral de la porteria. Precisament el blaugrana seria l’autor del segon gol del Barça B. Arnaiz se n’ha anat del seu marcador per enviar un xut sec i ras creuat que el porter Stefanovic no ha pogut aturar.

El Barça B es trobava còmode damunt la gespa del Miniestadi i arrencava els aplaudiments del públic pel bon futbol dels barcelonistes. D’una recuperació de Martínez en defensa ha iniciat Aleñá, des del mig camp, una bona jugada que ha seguit als peus de Vitinho. El brasiler ha fet una assistència magistral a Arnaiz dins l’àrea i el de Talavera de la Reina no ha perdonat i ha marcat el seu segon gol del vespre.

Control i sentència blaugrana

A la represa, els blaugranes han protagonitzat la primera aproximació de perill novament a través d’Arnaiz. El blaugrana s’ha plantat sol davant la porteria visitant, però en aquesta ocasió Stefanovic ha enviat el xut a córner. El Còrdova ha intentant reduir les diferències, però no ha generat ocasions de perill més enllà d’un xut a pilota parada i un xut llunyà quan quedaven vint minuts per al final i que Varo ha refusat.

El Barça B combinava amb comoditat i se seguia mostrant sòlid en defensa. Això ho han aprofitat els blaugranes per marcar el quart. Arnaiz ha servit la pilota a Choco Lozano, després que marxés de la defensa andalusa. El davanter hondureny només ha hagut d’empènyer la pilota per arrodonir la golejada.

Alfaro ha tingut el cinquè a tocar en un mà a mà amb Stefanovic que ha acabat aturant el porter del Còrdova. Els homes de Gerard López han tingut el partit sota control i han sumat tres punts que els situen amb set punts a la classificació, abans de visitar l’Alcorcón, el diumenge 17 de setembre, a les 16.00 hores.