Sporting Clube de Portugal – Juvenil A: Ofici blaugrana per seguir guanyant (0-1)

Sporting Clube de Portugal – Juvenil A: Ofici blaugrana per seguir guanyant (0-1)

Un gol de Sergio Gómez a la segona meitat permet als de Gabri Garcia sumar tres punts més a la Youth League i continuar líders del grup

El Juvenil A segueix amb pas ferm en aquest inici de Youth League. Perquè els de Gabri Garcia compten els partits per victòries. Amb el triomf d’aquest dimecres davant l’Sporting Clube de Portugal (0-1), el Barça acumula dues victòries seguides i lidera la classificació. Sergio Gómez ha estat l’autor del gol d’un partit complicat, resolt amb eficàcia pels culers.

Després del triomf agònic davant la Juventus al Miniestadi amb un gran gol de Carles Pérez, els blaugranes afrontaven la segona jornada davant l’Sporting Clube de Portugal amb l’objectiu de sumar sis de sis per començar a obrir distància en la classificació. Conscients, els Gabri Garcia, que el conjunt portuguès destaca per la seva capacitat física, intentarien buscar jugades ràpides, però costaria trenar jugades amb perill.

El joc no gaudiria de gaire continuïtat en els primers 45 minuts, i només una acció de Carles Pérez, amb un xut des de la frontal que s’ha escapat per sobre el travesser, ha estat l’acció més  perillosa. Per part lisboeta tampoc hi hauria ocasions clares, i només s’han apropat a la porteria d’Iñaki Peña amb un xut de falta.

Sergi Gómez dona el triomf

Canviaria el guió del partit a la segona meitat. El Barça tindria més el control de la possessió i l’Sporting Clube es replegaria al darrere. Trobaria ara més accions de perill el Barça que, pacient i eficaç, trobaria el premi amb una gran jugada col·lectiva. Una triple connexió al mig del camp i oberta a la banda, ha servit perquè Sergio Gómez rematés de primeres des de dins de l’àrea amb potència per superar Maximiano. Amb el 0-1 a favor el Barça seguiria tenint el control, sempre amb criteri i trobant els espais que deixava el conjunt de Lisboa, que s’estiraria més per buscar el gol de l’empat.

El partit s’aniria adormint, perquè el Barça així ho faria amb el control de la pilota. Ja no tindria més història el duel i els blaugranes sumarien tres punts més, importants, per seguir líders de grup a la Youth League amb dues victòries. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut