El retrobament entre Sergi Roberto i Marc Muniesa

El retrobament entre Sergi Roberto i Marc Muniesa

Els dos jugadors criats a la Masia van jugar junts diverses temporades a les categories inferiors del FC Barcelona, i es veuran les cares aquest dissabte a Montilivi al Girona-Barça (20.45 hores)

Aquest dissabte (20.45 hores) Barça i Girona es veuran les cares en un derbi català sense precedents a Primera Divisió. El duel, que tindrà lloc a Montilivi, serà un partit especial, però encara ho serà més per a dos jugadors en concret: Marc Muniesa i Sergi Roberto.

Els dos jugadors catalans es van formar a la Masia, i van jugar junts en diverses categories inferiors del FC Barcelona. Tots dos van néixer el 1992, i tots dos van tenir una progressió meteòrica a les files del planter barcelonista. Marc Muniesa va arribar a Can Barça amb 10 anys, mentre que Sergi Roberto ho va fer als 14. Tots dos van pujar al Barça B el curs 2009/10, amb només 17 anys, i durant quatre temporades, fins la 2012/13, van compaginar el filial culer amb el primer equip. A més, en haver nascut el mateix any, han coincidit en diverses ocasions a les categories inferiors de la selecció espanyola.

A partir del 2013 Sergi Roberto va passar a formar part del primer equip, mentre que Marc Muniesa va marxar en direcció cap a Anglaterra, on ha jugat a l’Stoke City fins ara, que ha arribat cedit a Girona. D’aquesta manera, el migcampista de Reus es retroba amb el central nascut a Lloret de Mar, excompany i amic.

Al vídeo següent els dos jugadors repassen la seva trajectòria jugant junts, anècdotes de quan eren petits i fins i tot algun duel directe entre tots dos quan Sergi Roberto encara no havia arribat a la Masia. No t’ho perdis i gaudeix amb aquest vídeo!  

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut