Ernesto Valverde:

Ernesto Valverde: "Ens motiva reprendre la Lliga contra l'Espanyol"

El tècnic del FC Barcelona espera un rival "fort i molt ficat en el partit" i creu que, per superar-lo, el seu equip haurà "d’estar molt concentrat"

Torna la Lliga. I ho fa amb un partit d'altura. El FC Barcelona rep aquest dissabte tot un Espanyol (20.45h), en un derbi català que es preveu complicat. No només pel rival, sinó perquè aquest enfrontament arriba després d'una aturada per compromisos internacionals. En la roda de premsa prèvia, Ernesto Valverde ha reconegut que no haver pogut entrenar-se amb tot el grup al complet durant més dies "pot ser un handicap", però, a la vegada, ha reconegut que "ens motiva reprendre la Lliga contra l'Espanyol". "Un derbi té un element de motivació inclòs que a nosaltres ens pot anar molt bé", ha dit.

A més, perquè Valverde espera un Espanyol "que jugui fort i que intenti que no puguem sortir ni avançar amb la pilota". Un comentari que ha fet abans d'afegir: "En un derbi hem d'estar-hi molt ficats, perquè ells ho estaran. La nostra idea és afrontar-lo per guanyar. Haurem d'estar molt concentrats".

Per tot això, Valverde no pensa més enllà, tot i que dimarts comença la Champions: "El partit de demà el considero important, per ser un derbi, pel rival i per reprendre la Lliga. Ara és la nostra prioritat absoluta. El que vingui després ja s'analitzarà".

Els primers dies de Dembélé

La d'aquest divendres ha estat la primera roda de premsa d'Ernesto Valverde després del tancament del mercat de fitxatges. El tècnic ha comentat que està "molt content amb la plantilla" i ha assegurat que té "uns jugadors fantàstics que lluitaran per tot". També ha valorat l'adaptació de Dembélé, que podria debutar aquest dissabte contra l'Espanyol: "Li ha anat bé quedar-se aquí. Els primers dies acusava la inactivitat i el ser el centre d'atenció, però cada dia el veig millor, més deixat anar i més ficat dins el grup. Està preparat".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut