Nike presenta la tercera equipació del FC Barcelona 2017/18, de color granat fosc

Nike presenta la tercera equipació del FC Barcelona 2017/18, de color granat fosc

La samarreta ja està a la venda als distribuïdors oficials del Club, i el primer equip l'estrenarà a Lisboa el dia 27 de setembre

Nike ha presentat la tercera equipació del FC Barcelona 2017/18, de color granat fosc, que des d'aquest dimarts ja està a la venda a NIKE.COM/FCB i als distribuïdors oficials del Club. El primer equip del FC Barcelona estrenarà aquesta nova equipació el 27 de setembre en el partit de Champions League contra l'Sporting Club de Portugal. 

La tercera equipació del FC Barcelona d'aquesta temporada té un disseny atrevit i innovador, que celebra la posició única del Club al món del futbol i incorpora la tecnologia Aeroswift per potenciar el màxim rendiment i incorporar detalls nous.

El granat fosc és el color triat per a la samarreta, els pantalons i les mitges. El coll rodó, de tall més modern, és senzill, però el patró geomètric de la samarreta i les mitges fa que l'equipació cridi l'atenció.

La samarreta té, a més, una franja que recorre l'espatlla i el braç en un color taronja viu amb un disseny de mosaic que celebra la famosa arquitectura de la ciutat de Barcelona. Els números dels jugadors tindran aquest mateix color taronja brillant. A la part posterior inclou també la paraula Barça, per incidir en l'orgull tant del Club com de la ciutat.

El lateral de l'equipació incorpora una franja que recorre el lateral de la samarreta i dels pantalons i que, en expandir-se, deixa veure el to taronja que es pot apreciar en altres parts del conjunt. Aquesta expansió, a més, maximitza la ventilació i permet una major llibertat de moviment.

Les mitges, que incorporen la tecnologia Nike grip per tal de millorar la connexió del peu i la bota, tenen la paraula Barça en taronja brillant sota el swoosh de Nike.

L'equipació matx i les col·leccions de lifestyle i entrenament estaran disponibles a partir d'aquest dimarts, 12 de setembre, a NIKE.COM/FCB i als distribuïdors oficials del Club.

Les declaracions de Sergi Roberto

El migcampista blaugrana ha destacat: "Com a jugador sempre vols sortir al camp sentint-te segur per jugar el partit. Estic molt orgullós de portar aquesta nova equipació, inspirada en la meva ciutat i la meva cultura. La innovació i el disseny la porten a un altre nivell".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut