Participa a #CampNou60 i reviu moments inoblidables a l’Estadi

Participa a #CampNou60 i reviu moments inoblidables a l’Estadi

El Club, amb motiu del 60è aniversari de la inauguració del Camp Nou, fa una crida perquè la gent publiqui les seves millors imatges amb el Camp Nou com a protagonista

Aquest 24 de setembre es compleixen 60 anys de la inauguració del Camp Nou, escenari de nits èpiques i gols impossibles. Per celebrar aquesta efemèride tan especial el FC Barcelona ha posat en marxa la campanya #CampNou60, en què es convida els seguidors barcelonistes a compartir imatges de moments inoblidables viscuts al coliseu blaugrana.

Les imatges poden il·lustrar gols històrics, moments de celebració o qualsevol record relacionat amb el Camp Nou. El més important és fer ús de l’etiqueta #CampNou60 quan es comparteixi la fotografia o el vídeo, ja sigui a Twitter, Facebook o Instagram.

Qui no té una foto de la seva primera visita al Camp Nou? O d’algun dels 300 gols de Leo Messi a l’Estadi? Comparteix-ho ara i descobreix també quins grans moments van viure la resta de culers en un Camp Nou que ens ha donat tantes i tantes alegries.

Gaudeix d'un 2x1 al Camp Nou Experience!

Tots els culers que vulguin gaudir de l’aniversari del Camp Nou ho podran fer amb un 2x1 al Camp Nou Experience per visitar el Museu i l’estadi del FC Barcelona. Una promoció vàlida durant tot el diumenge dia 24 i que pots adquirir ara mateix.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut