FC Barcelona Lassa - CFS La Unión Santa Coloma: Festival de gols per accedir a la final (12-2)

Els d'Andreu Plaza han superat amb contundència al seu rival gràcies a una gran actuació de tot l'equip i disputaran divendres la final de la Copa Catalunya contra el Catgas Energia (21.45h)

Gran victòria del FC Barcelona Lassa davant el CFS La Unión Santa Coloma (12-2) que permet als barcelonistes accedir a la final de la Copa Catalunya, la qual es disputarà divendres contra el Catgas Energia. Els d'Andreu Plaza han estat molt superiors i han mostrat la seva contundència sobre la pista amb un matx molt complet de tot l'equip.

Els barcelonistes han començat el primer temps fent-se amb el control de la pilota i amb la intenció de dominar el matx des del primer moment. I el premi ha arribat ben aviat, quan als cinc minuts de joc, Esquerdinha, després d'una bona jugada col·lectiva, ha anotat el primer gol de la nit (1-0, minut 5). Els culers han seguit dominant i arribat a la porteria contrària, però sense sort en les ocasions de Rafa López i Roger Serrano.

Primera escletxa al marcador

El Barça Lassa dominava amb arribades constants a la meta d'Hector Larios, però La Unión ha aguantat les embranzides culers gràcies a un bon posicionament sobre la pista i amb molta concentració defensiva. Tot i així, els d'Andreu Plaza han aconseguit dos gols consecutius per encarrilar el matx abans del descans: Gran centrada d'Adolfo des de la banda esquerra que Marc Tolrà ha afusellat arribant del darrere (2-0, minut 15), i Esquerdinha, gràcies a una magnífica passada interior de Tolrà, ha anotat el tercer amb un xut creuat i potent (3-0, minut 16).

Els de Javi Rodríguez, però, no s'han donat per vençuts i s'han tornat a ficar dins del partit tot just abans del final del primer temps, gràcies a un gran gol d'Àlex Aguilar per tota l'escaire (3-1, minut 18). Al darrer minut abans del descans, Esquerdinha ha pogut anotar el quart, però Hector Larios ha aturat el llançament de doble penal del brasiler.

El segon temps ha iniciat amb un llançament de Joselito al pal, però a poc a poc La Unión s'ha anat apropant a la porteria blaugrana. El premi ha arribat al minut 27, quan Povedano ha anotat el 3-2 per ajustar encara més el marcador. La reacció blaugrana no s'ha fet esperar i dos gols gairebé consecutius de Joao (4-2, minut 29) després d'una bona assistència al segon pal de Roger, i de Sergio Lozano (5-2, minut 30) retallant al porter, han tornat a donar tranquil·litat al marcador.

Festival de gols per acabar

Amb La Unión acusant l'esforç de tot el partit, ha arribat el gran moment de Leo Santana, anotant dos gols en menys d'un minut (un d'ells amb l'ajuda del defensa) per situar el 7-2. Els gols barcelonistes han continuat caient mitjançant Rivillos (minut 35), Adolfo (minut 36), Roger (minut 39), Rafa López (minut 40) i Dyego (minut 40), per acabar situant al marcador el contundent 12-2.

Finalment, triomf del FC Barcelona Lassa a les semifinals de la Copa Catalunya que dóna accés als d'Andreu Plaza a la final, la qual serà divendres contra el Catgas Energia (21.45h).