PRÈVIA - Sporting Clube de Portugal – FC Barcelona: Lisboa posa a prova la fiabilitat blaugrana

PRÈVIA - Sporting Clube de Portugal – FC Barcelona: Lisboa posa a prova la fiabilitat blaugrana

(20.45 hores, beIN Sports) Els de Valverde afronten la segona jornada de la Lliga de Campions a l’estadi José Alvalade de la capital portuguesa amb l’objectiu de seguir liderant el grup

Amb la moral ben alta ha viatjat el Barça cap a Lisboa, ciutat on disputarà la segona jornada de la fase de grups de la Lliga de Campions contra l’Sporting Clube de Portugal (20.45 hores, beIN Sports). Els blaugranes, que van arribar aquest dimarts a terres portugueses, afronten el partit amb la màxima il·lusió per seguir comptant els partits per victòries. I és que els de Valverde, des que han iniciat la Lliga, ho han guanyat tot.

Els sis partits de la competició domèstica i el primer de la Lliga de Campions davant la Juventus. Fins al moment, el Barça és l’únic equip de les principals lligues europees que ha aconseguit ple de victòries entre Lliga i Lliga de Campions.Per mantenir la bona ratxa el Barça vol guanyar a l’estadi Alvalade de Lisboa davant l’Sporting Clube de Portugal i seguir com a líder del grup després de superar la Juventus en la primera jornada al Camp Nou (3-0).

Portugal, territori propici

Així doncs, tot i que encara és aviat, sumar els sis primers punts a Europa són claus per encarar amb bona confiança la resta de jornades per accedir als vuitens de final. Els precedents avalen els blaugranes en les seves visites a Portugal. I és que encadenen més de 30 anys sense perdre-hi i, a més, l’última vegada que el Barça va trepitjar la gespa de l’Alvalade va sortir-ne amb els tres punts i una bona golejada (2-5) el curs 2008/09.

“Ens enfrontem a un equip molt fort, de nivell i en un gran escenari i haurem de tenir cura dels seus jugadors exteriors i també del seu mig del camp”. Són paraules de Valverde en la roda de premsa prèvia que, per aquest partit, s’ha emportant a 20 jugadors, entre els quals destaquen els retorns de Semedo i Deulofeu, que van quedar fora davant el Girona, i el porter Ortolà, del Barça B. Dembélé i Rafinha s’han quedat a Barcelona per lesió, i també Arda, Alcácer i Vermaelen, per decisió tècnica.

L’estil del Barça, una referència per a Jorge Jesús

L’Sporting Clube de Portugal, per la seva banda, arriba al duel després d’empatar l’últim partit de Lliga davant el Moreirense (1-1) i cedir, d’aquesta manera, els dos primers punts a la Lliga. Fet que el situen en la segona posició a la Lliga per darrere el Porto. El tècnic portuguès, Jorge Jesús, s’ha declarat un autèntic amant del futbol del Barça: “Johan Cruyff ha estat el meu ídol com a tècnic i m’encanta l’estil Barça perquè és i serà una referència mundial del futbol”. El conjunt portuguès va guanyar també en la primera jornada davant l’Olympiacos (2-3) i buscaran assaltar el liderat davant el Barça. A les 20.45 hores tres punts més europeus estaran en joc a la gespa de l’Alvalade.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut