Gerard Piqué explica a Harvard l’ADN Barça

Gerard Piqué explica a Harvard l’ADN Barça

El central culer ha participat en la classe del màster “La indústria de l’entreteniment, els mitjans i l’esport”, en la qual el FC Barcelona és cas d’estudi per tercer any consecutiu

El defensa del FC Barcelona Gerard Piqué ha participat aquesta tarda, per videoconferència, en la classe del màster “La indústria de l’entreteniment, els mitjans i l’esport” de la prestigiosa Universitat de Harvard i impartida per Anita Elberse per presentar el Club com a cas d’èxit de la dualitat, arrelament local i expansió global. El central ha intervingut dues vegades, des de l’hotel de concentració de l’equip a Lisboa, per oferir una xerrada als 180 alumnes que cursen actualment el curs i que Piqué ja va atendre aquest estiu passat a Boston. El cas del Barça, concretament l’èxit del model de la Masia i la identitat única del Club, s’ha tornat a debatre després que el president Bartomeu hi participés els dos últims anys.

La Masia ha estat un dels punts clau de la xerrada a la qual Piqué s’ha referit com “una de les columnes sobre les quals se sustenta el nostre Club”. El central ha argumentat que, gràcies a aquest model, l’important “no és el rendiment esportiu que tenen els joves esportistes sinó el valor afegit de conèixer l’Entitat i saber què estan representant”. D’altra banda, Gerard Piqué s’ha referit a la combinació d’actuació local i global del FC Barcelona explicant que és necessari “mantenir el balanç entre les dues dimensions del Club, no podem renunciar a la globalitat, però també necessitem una base forta de seguidors locals que són els que sempre són amb nosaltres, també en els mals moments”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut