Juvenil A- Unificación Bellvitge: Les àrees decideixen (2-2)

Els blaugranes empaten en el primer partit oficial de la temporada gràcies als gols de Mate i Juan davant un Bellvitge que ha resistit gràcies al seu porter, Nacho.

El Juvenil A ha empatat, en la primera jornada de la Divisió d’Honor, contra el Bellvitge (2-2), en un duel que ha merescut guanyar. L’equip entrenat per Gabri ha donat una bona imatge en la seva estrena i ha tingut moltes ocasions per poder superar un Bellvitge molt defensiu que ha marcat en les dues ocasions que ha tingut, i on el seu porter, Nacho, ha estat la seva principal figura. Per part blaugrana, Mate i Juan han marcat els gols.

Els partit ha començat amb igualtat entre els dos equips, sense gaires ocasions. Per part blaugrana, Monchu ha donat el primer avís amb un xut des de fora l’àrea que no ha sortit gaire lluny de la porteria. Poc després, Riqui ha posat a prova Nacho amb un llançament ajustat que ha rebutjat el porter del Bellvitge. Els visitants, es defensaven amb molt ordre i, en el minut 20, s’han avançat en el marcador a través de les botes de Ceprián en rematar un llançament de falta (0-1). Els blaugranes, però, han seguit jugant i dominant la pilota i, dos minuts després de rebre el gol, Mate, amb una gran rematada de cap, ha igualat el marcador (1-1).

El Juvenil A ho ha seguit intentant, i Collado, en el minut 26, ha tingut una gran ocasió que Nacho, altra vegada, ha parat. Amb la igualtat en el marcador i també en el joc, el partit ha arribat al descans amb taules en el resultat.

El segon temps ha començat de la millor manera possible per a l’equip de Gabri, després que Juan Fernández, amb un xut ajustat al pal dins l’àrea, capgirés el marcador (2-1). A partir del segon gol, el Bellvitge s’ha obert més i els blaugranes han tingut més control i domini tant en el joc com en les ocasions. Quique ha fregat el tercer amb un bon xut des de fora l’àrea i Riqui tampoc ha tingut sort de cara a porteria, després d’una gran jugada de Mate. Però el Bellvitge ha aprofitat aquesta falta de fortuna dels blaugranes i Pedrol, en el minut 77, ha tornat a marcar per als visitants en el seu segon xut (2-2).

Hi creuen fins al final

Els culers, lluny d’abaixar els braços, han seguit buscant i tenint moltes ocasions clares per endur-se el partit, però un altre cop Nacho ha fet grandíssimes parades, convertint-se en el màxim protagonista dels minuts finals. Fins a l’últim minut el Juvenil A ha pogut endur-se el partit, però la mala sort i el travesser no han permès a l’equip de Gabri emportar-se els tres punts. El proper partit de Lliga serà al camp del Santa Eulàlia.