FC Barcelona Femení – Avaldsnes IL (prèvia): De tornada al Miniestadi

FC Barcelona Femení – Avaldsnes IL (prèvia): De tornada al Miniestadi

18.30h, Barça TV i streaming fcbarcelona.cat: L’equip, amb un 0-4 de l’anada, busca segellar la classificació per als vuitens de la Champions League
5 mesos i 18 dies després de la disputa de les històriques semifinals, la Lliga de Campions Femenina torna al Miniestadi amb un Barça-Avaldsnes que ha de decidir qui dels dos accedeix als vuitens de final. Les blaugranes ho tenen francament bé després del 0-4 de fa una setmana a Noruega, però no volen sobresalts. La màxima competició segueix sent una gran il·lusió dels culers, que tenen motius per somiar amb una altra edició reexida.

El conjunt que dirigeix Fran Sánchez està portant a terme un inici de curs espectacular, comptant els sis compromisos entre Lliga i Champions League per victòries, amb 29 gols a favor i 1 en contra. Ara es troba, però, davant d’un dels trams més complicats del calendari. I és que després de l’Avaldsnes es trobarà amb València i Atlètic de Madrid.

Per aquest duel, el Femení no podrà comptar amb les lesionades Aitana Bonmatí, Fabiana Simoes i Line Røddik.

L’Avaldsnes, per la seva banda, arriba a la cita en el punt culminant de la temporada, ja que és a punt d’acabar una Lliga noruega en què ocupa la segona posició.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut