Oberta l'Oficina d'Atenció al Compromissari

Oberta l'Oficina d'Atenció al Compromissari

L’espai web del Club disposa d’un ‘microsite’ sobre l’Assemblea General, coincidint amb la convocatòria oficial de la seva celebració el 21 d’octubre al Palau Blaugrana

Aquest dijous 5 d’octubre, coincidint amb la convocatòria oficial de l’Assemblea General de Socis, s’ha obert l’Oficina del Compromissari dins la seu de l’Oficina d’Atenció al Barcelonista (OAB) del Camp Nou. La missió d’aquesta oficina és la d’atendre totes aquelles consultes o informacions que reclamin els socis compromissaris sobre el funcionament i els temes que cal tractar de la propera Assemblea General de Socis que tindrà lloc el dissabte 21 d’octubre al Palau Blaugrana. A partir del dilluns 9 d’octubre, en aquesta oficina els compromissaris que ho desitgin podrán consultar els documents econòmics que seran presentats a l’Assemblea.

En aquesta assemblea podran assistir els socis compromissaris escollits per sorteig l’any passat per un període de dos anys, i que juntament amb els socis de més antiguitat, els presidents de les Federacions Territorials de Penyes, els membres de la Junta Directiva, els expresidents del Club i els membres de les comissions Econòmica, de Disciplina i de Control i Transparència, sumen els 4.346 membres convocats en aquesta Assemblea de Socis del FC Barcelona.

L’horari d’atenció als socis d’aquesta Oficina del Compromissari és de dilluns a divendres, de 9 a 20 hores, i el dissabte dia 14, de 10 a 14 hores.

‘Microsite’ al web del Club

També des d’aquest dijous, els socis tenen a la seva disposició un espai al lloc web del Club dedicat a l’Assemblea General, on es podrà consultar l’ordre del dia, el reglament de l’Oficina del Compromissari i altres temes vinculats a l’Assemblea, així com el dia i l’hora de les sessions informatives. https://www.fcbarcelona.cat/socis/assemblea-compromissaris-2017

Sessions Informatives

Els dies 17 i 19 d’octubre, a les 19 hores, es duran a terme dues sessions informatives a les instal·lacions del Club, a les quals els socis compromissaris podran assistir per rebre de primera mà tota la informació necessària per al dia de l’Assemblea. Els socis compromissaris rebran, juntament amb la carta de convocatòria de l’Assemblea, la informació sobre aquestes sessions. Els interessants han d’inscriure’s en un formulari disponible al ‘microsite’ dedicat a l’Assemblea al lloc web del Club.

Invitacions per al Barça-Màlaga

En aquesta ocasió, el dia de l’Assemblea coincideix amb el partit de Lliga que el FC Barcelona i el Màlaga celebraran al Camp Nou a partir de les 20.45 hores. Els socis compromissaris presents a l’Assemblea tindran la possibilitat de disposar de dues invitacions per a aquest partit, que els interessats hauran de sol·licitar en el moment que formalitzin la seva acreditació a l’Assemblea.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut