Ratificació de la llista d'espera d’abonaments a l’Estadi

Ratificació de la llista d'espera d’abonaments a l’Estadi

Els socis que es van inscriure a la llista d'espera d'abonaments per al Camp Nou abans del 30 de juny passat, han de ratificar-ho del dilluns 16 d’octubre al 12 de gener del 2018

El dilluns 16 d’octubre comença el termini que, any rere any, i tal com estipula la normativa que regula la llista d’espera d’abonaments, ha de permetre als socis que es van inscriure ratificar la seva condició com a demandant d’un futur abonament.

El fet de pertànyer a aquesta llista, i tal com el soci va signar en el seu moment, suposa acceptar aquestes condicions. Per efectuar aquesta ratificació, es pot fer de manera presencial o també hi ha a possibilitat de fer-ho online per aquells socis que portin més de tres anys inscrits.

Ratificació presencial o virtual

La ratificació presencial s’haurà de fer a l’Oficina d’Atenció al Barcelonista (OAB), situada a l'accés 15 del Camp Nou, de dilluns a divendres en horari de 9.00 a 19.00 hores.

Aquest any s’ha incorporat la possibilitat de ratificar la posició virtualment, per tots aquells socis que porten inscrits més de 3 anys a la llista d’espera. Per tramitar aquesta ratificació online, caldrà accedir al següent enllaç web i confirmar la seva sol·licitud introduint la seva Clau i Pin personal.

El tràmit s’ha de realitzar entre el 16 d’octubre i el dia 12 de gener del 2018. Si transcorregut aquest termini el Club no té constància de la confirmació del soci, es considerarà que no té interès a continuar inscrit i perdrà la posició i antiguitat a la llista d’espera. Tots els socis inscrits a la llista d’espera abans del 30 de juny passat, han de passar a ratificar la seva inscripció.

En qualsevol cas i davant qualsevol dubte, els socis interessats es poden dirigir a l'OAB (Oficina d’Atenció al Barcelonista), al número de telèfon 902 1899 00 o al correu electrònic oab@fcbarcelona.cat

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut