El Camp Nou acull l'acte d'obertura del màster en Dret Esportiu impulsat pel Barça Innovation Hub i l'ISDE

El Camp Nou acull l'acte d'obertura del màster en Dret Esportiu impulsat pel Barça Innovation Hub i l'ISDE

La presentació d’aquest màster, organitzat pel Barça Innovation Hub i l’ISDE (Institut Superior de Dret i Economia), va tenir lloc a la Llotja Presidencial de l’Estadi

La Llotja Presidencial del Camp Nou va acollir aquest dimarts l’acte d’obertura del Màster en Gestió Esportiva i Habilitats Jurídiques ISDE i FC Barcelona, que organitzen ambdues institucions en el marc del Barça Innovation Hub.

El director de Planificació Estratègica i Innovació, Javier Sobrino, acompanyat del codirector del màster, Ricardo Oliveras, van ser els encarregats de donar la benvinguda als alumnes. També hi van assistir la directora de l’ISDE, Montse Pintó, el director de Relacions Internacionals de l’ISDE, Daniel Pintó i, per part del FC Barcelona, el codirector del màster, Marcos Picalló.

El Màster en Gestió Esportiva i Habilitats Jurídiques ISDE i FC Barcelona, integrat dins de la plataforma FCB Universitas del Barça Innovation Hub, ha estat dissenyat per a graduats en Dret, ADE i Econòmiques, així com per a professionals d’altres àmbits que vulguin desenvolupar les seves carreres en el món de l’esport i esportistes professionals que, després d’haver-se retirat de la competició, aspiren a seguir en l’àmbit esportiu com a directius.

D’aquesta manera, el màster, que té una durada d’un any, està destinat a formar els futurs professionals cridats a desenvolupar la seva carrera en l'àmbit del dret i la gestió esportiva en l’àmbit internacional, en un context d'excel·lència i màxima exigència professional. El màster compta amb un claustre docent format pels professors i professionals del sector més destacats del món, personalitats que desenvolupen la seva activitat en institucions tan importants com FIFA, UEFA, TAS, COI, WADA (Agència Mundial Antidopatge), LFP, RFEF, a més d’una llarga llista de firmes especialitzades en el dret esportiu. Els alumnes del màster s'integraran en aquestes institucions per desenvolupar les seves pràctiques professionals.

La jornada va començar amb una visita dels 27 alumnes que cursaran aquesta edició del màster i dels membres de l’ISDE per les instal·lacions blaugrana. Seguidament, tots plegats es van dirigir a la Llotja Presidencial del Camp Nou, on Javier Sobrino, juntament amb Ricardo Oliveras, van fer una primera presentació del màster. Una sessió de networking va posar punt i final a aquesta jornada inaugural.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut