Amb ganes d’Europa

Amb ganes d’Europa

El Barça Lassa comença la reconquesta de la UEFA Futsal Cup després de dues temporades d’absència i debuta contra el Györ hongarès en la Main Round que es disputa a Padua (18h, BarçaTV, www.fcbarcelona.cat i facebook @fcbfutbolsala)

El Barça Lassa torna a Europa per la porta gran i debuta a la Main Round de la UEFA Futsal Cup aquest dimecres contra el Györ hongarès. Serà un partit especial per als blaugrana, que van jugar el seu partit de UEFA a Lisboa el 26 d’abril del 2015, en la final perduda contra el Kairat (3-2). El Barça arriba al partit amb un ple de victòries en tots els partits disputats aquesta temporada, 5 a la lliga i 2 a la Copa Catalunya. Els blaugrana són líders a la lliga i només tenen la baixa de Lozano per lesió.

La incògnita de Javi Rodríguez

El Györ, l’actual campió hongarès, serà el primer rival del Barça a la Main Round que es disputa fins dissabte a Padua. Els hongaresos acaben de fitxar a l’exblaugrana Javi Rodríguez com a entrenador, però encara no se sap si arribarà a temps de dirigir l’equip contra el Barça. Aquest dimarts encara no havia viatjat a Itàlia i es va perdre l’entrenament previ al partit. La columna vertebral del Györ la integren tres jugadors: l’ex interista Juanra, el portuguès Fabio i el jugador format al planter blaugrana Alex Constantino. L’únic precedent d’un enfrontament entre el Barça i el Györ data del 2011, també en una Main Round a Riga (Letònia), i va acabar amb victòria blaugrana per 2-8. “Són un bon equip i segur que s’han preparat a consciència el partit contra el Barça”, adverteix Esquerdinha. “Hem d’estar preparats per tot perquè no serà fàcil”, avisa el brasiler.

Jordi Illa, d’entrenador del Györ a preparador físic blaugrana

Una de les intrahistòries més curioses del partit és la que protagonitza Jordi Illa. L’actual preparador físic blaugrana va dirigir dues temporades al Györ, la 2014/15 i la 2015/16 i ho va guanyar tot amb el conjunt hongarès abans de fitxar pel Barça. “Tinc un gran record de la meva etapa a Hongria i també del Györ perquè em donar l’oportunitat de ser primer entrenador i vam tenir l’encert de guanyar títols”, explica Jordi Illa. “De la meva època només queden Juanra i Constantino i l’equip no s’assembla gaire al que jo entrenava”, diu Jordi Illa. “Serà molt especial retrobar-me amb ells”, reconeix Illa, un autèntic rodamón del futbol sala que ha treballat a les Açores, a Anglaterra i a Hongria, entre d’altres països, abans d’acabar al Barça de preparador físic.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut