Xavi Pascual: “Som conscients de la dificultat del rival”

Xavi Pascual: “Som conscients de la dificultat del rival”

El tècnic blaugrana ha destacat que "el Vardar arriba en un bon moment", i ha afegit que el Barça visita "un dels camps més difícils de l'actualitat"

El tècnic del FC Barcelona Lassa, Xavi Pascual, ha destacat en la prèvia del partit de Champions davant el Vardar: "Som conscients de la dificultat del rival, ens enfrontem amb el campió d'Europa. Contra el Vardar sempre són partits difícils, i probablement la seva pista és una de les més complicades de l'actualitat".

A més, Pascual ha assegurat que "el Vardar està en un bon moment". "Ja vam veure a la Super Globe que és un equip que a nosaltres ens pot crear problemes per la manera de jugar que tenen", ha afirmat. "Sempre són partits molt equilibrats i haurem d'estar molt atents perquè no ens puguin fer mal, sobretot a l'un contra un", ha afegit.

Quant al darrer partit a la Super Globe que va enfrontar el Barça Lassa amb el conjunt macedoni, Xavi Pascual ha explicat: "Va ser un partit a l'inici de la temporada en què va haver-hi moltes oscil·lacions de marcador. Els duels entre Barça i Vardar sempre són de màxima dificultat, duels molt durs i equilibrats". Els culers s'enfrontaran al campió d'Europa aquest dissabte (17.30 hores) en la cinquena jornada de la fase de grups de la Champions.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut