Venda d’entrades per al partit de Champions al camp de la Juventus

Venda d’entrades per al partit de Champions al camp de la Juventus

Els socis podran adquirir les seves entrades per assistir al partit de Torí a partir del divendres 13 d'octubre a les 10 hores

La venda de les entrades per al partit de la fase de grups de la Lliga de Campions que enfrontarà la Juventus i el FC Barcelona, el dimecres 22 de novembre a l’Allianz Stadium de Torí, començarà el divendres 13 d'octubre a les 10.00 hores i finalitzarà el dimecres 8 de novembre a les 17 hores, o fins que s’exhaureixin les 1.428 entrades disponibles.

Cada soci pot demanar una entrada, i es poden agrupar fins a quatre socis a la petició. El preu és de 45 euros, i en queden exclosos aquells socis menors de 6 anys, aquells que tenen la quota de soci impagada i els sancionats per la Comissió de Disciplina. La compra es podrà fer a través de la passarel·la de la web, on caldrà identificar-se amb la clau i el codi personal (A sota trobareu el link d’accés a la compra).

A l’hora de fer la sol·licitud, a més a més de les dades usuals, es necessitarà també la data i el país de naixement. Si són italians, el que es demana és la ciutat de naixement. Sense aquestes dades les entrades no seran vàlides.  

Les entrades seran nominals i intransferibles, i les haurà de recollir cada soci a la ciutat de destinació, prèvia identificació. La informació de la recollida s’enviarà per correu als socis que hagin comprat l’entrada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut