Vendrell – FC Barcelona Lassa: Visita a un Vendrell ‘exiliat’ per continuar invictes

Vendrell – FC Barcelona Lassa: Visita a un Vendrell ‘exiliat’ per continuar invictes

(16.00 hores, Esport3) L’equip blaugrana jugarà la tercera jornada de l’OK Lliga al pavelló Joan Ortoll de Calafell a causa de les obres al municipal vendrellenc

La tercera jornada de l’OK Lliga implica el segon duel a domicili del Barça Lassa, que jugarà contra el Vendrell. El partit d’aquest dissabte (16.00 hores, Esport3), però, es disputarà al pavelló Joan Ortoll de Calafell, que serà la casa dels vendrellencs durant aquesta temporada a causa de les obres que es realitzaran al seu pavelló.

Després d’un bon inici en les dues primeres jornades contra l’Asturhockey (1-9) i l’Arenys de Munt (7-1), el conjunt barcelonista lidera la classificació −empatat a sis punts amb el Liceo i el Girona− i contra el Vendrell buscarà continuar encadenant victòries contra un equip que, segons paraules d’Edu Castro, aquest estiu “ha fitxat molt bé”. El porter Gerard Camps i el davanter Cristian Rodríguez, procedents del Vic, han reforçat un equip en què militen homes experimentats com Roger Rocasalbas, Marc Navarro, Edu Fernández, Jordi Ferrer i Eloi Mitjans.

El Vendrell sí que va jugar al pavelló de la seva localitat en la primera jornada i va superar l'Arenys de Munt (3-1), però va caure dissabte passat a la pista del Caldes (4-2). “Hem d’intentar posar-nos per davant en el marcador perquè ells tinguin a la memòria que han perdut l’últim partit”, considera Edu Castro. I, per tant, aquest serà el primer partit del Vendrell a la seva nova casa: “Calafell està a prop del Vendrell i tenen una afició molt fidel, així que no serà una pista neutral”, afegeix el tècnic.

En el duel de la temporada passada a domicili, el Barça Lassa va imposar-se per un ajustat 2-3, mentre que al Palau es va guanyar 5-0. El compromís d’aquest dissabte serà arbitrat per Iván González i Miguel Díaz. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut