Pierre Oriola: “Tenim marge de millora”

Pierre Oriola: “Tenim marge de millora”

El pivot blaugrana fa autocrítica i diu que l’equip ha de “tornar a agafar el nivell defensiu de les primeres setmanes” abans de rebre el diumenge l’UCAM Múrcia al Palau

Pierre Oriola ha comentat a les càmeres de Barça TV un cop l’equip ha tornat de Milà que aquest de ben segur que millorarà, i s’ha mostrat convençut del treball fet fins ara. “Crec que hem perdut una mica la identitat, no estem sent consistents en defensa. En atac sí que és veritat que trobem tirs còmodes i juguem fluid, però la pilota no està entrant en alguns moments. El problema és la consistència al darrere, no estem els 40 minuts actius, com ho vam estar contra el Panathinaikos o el Baskonia. Aquesta està sent la clau del fet que no estiguem rendint”.

“Tot és nou”

Pel que fa al moment de l’equip, Oriola destaca que és aviat i que anirà a millor: “L’equip és tot nou, entrenador nou, projecte nou... Són quatre partits perduts, però si això passés més endavant sí que tindríem un problema. Ara tenim marge de millora, hem demostrat el camí que volem seguir, ho hem fet, i toca tornar a tenir les idees clares i millorar. Hem de tornar a agafar el nivell defensiu que vam tenir les primeres setmanes”, ha destacat Oriola, que ja només pensa en el duel d’aquest diumenge contra l’UCAM Múrcia al Palau.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut