AX Milà - FCB Lassa: Sense treva a l’Eurolliga

AX Milà - FCB Lassa: Sense treva a l’Eurolliga

Els de Sito Alonso volen tornar al camí de la victòria al Mediolanum Forum després de caure al Palau contra el Zalgiris (21 h, Esport3 i Movistar+)

El Barça Lassa afronta aquest dijous a les 21 hores el segon dels tres partits de la setmana, el segon d’Eurolliga, a la pista de l’AX Armani Exchange Milà, que no coneix el triomf encara aquesta temporada però que ha competit sempre fins al final en tots els partits disputats fins ara. El Mediolanum Forum, doncs, espera un Barça Lassa que vol tornar a vèncer a Europa en una pista sempre complicada

El rival

S’ha renovat molt aquest estiu i compta amb jugadors molt experimentats a l’Eurolliga amb d’altres de nouvinguts. Combinen qualitat i físic a parts iguals i un dels seus màxims perills és l’escorta Andrew Goudelock, un anotador nat (15,3 punts), que està molt ben acompanyat de l’aler Micov (15,3) i el pivot Gudaitis (14,3). D’altra banda, cal no oblidar la direcció de joc de Jordan Theodore (10,7) i Mantas Kalnietis, a més de jugadors com Bertans (13), M’baye, Tarczewski i Cory Jefferson. Tots ells estan entrenats per l’italià Simone Pianigiani.

El Barça

Ha caigut de manera consecutiva en dos partits a l’Eurolliga (Estrella Roja i Zalgiris), però el calendari els dona una nova oportunitat aquest dijous al Mediolanum Forum de Milà. Els de Sito Alonso continuaran sense poder disposar de Rakim Sanders, mentre que Víctor Claver ja està encarant el tram final de la seva recuperació. Els blaugranes, de les quatre ocasions en què han jugat a Milà, han superat els locals dues vegades.

Les declaracions

Sito Alonso

"El Milà s'ha enfrontat a tres grans equips i els ha posat les coses difíficils. Tenen un gran nivell competitiu, han fet canvis, però amb jugadors consolidats i estrelles. Hem de recuperar sensacions fora del Palau, hem d'estar més concentrats".

"No només hem de felicitar l'aficionat quan remuntem, sinó també reconèixer que contra el Zalgiris van ser fonamentals per empenyer els jugadors i l'equip, que no estava fent el millor partit. No sempre surten les coses bé, però estem en el camí de moltes coses bones que arribaran segur".

Adam Hanga

"Hem de mirar endavant, tenim un altre partit important i sens dubte hem de treballar més. Portem tres derrotes seguides i això ho hem de canviar".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut