Juvenil A – RCD Espanyol: La batuta de Collado no és suficient (1-1)

Tot i el bon paper del migcampista català, el Juvenil A consuma un empat que el situa com a segon a la classificació

El Juvenil A ha sortit al camp sabent que tenia l’oportunitat de situar-se líder en solitari després de l’ensopegada del Girona, líder de la categoria. No obstant això, no ha aprofitat l’ocasió, perquè s’ha trobat al davant un combatiu Espanyol. El gran protagonista del partit per als blaugranes ha estat Álex Collado, que ha marcat un gol. Independentment de la seva faceta golejadora, el migcampista ha desplegat un sòlid joc sobre el camp, amb passades interiors i xuts a porteria. Cal destacar que els barcelonistes han tingut les baixes destacades de Sergio Gómez, Miranda i Abel Ruiz, que estan disputant el Mundial sub-17 a l’Índia.

L’inici del derbi català contra el RCD Espanyol de la novena jornada de Lliga no ha estat fàcil per al Juvenil A. Quan s’havien jugat 14 minuts de la primera meitat el conjunt visitant s’ha avançat al marcador, però els homes de Gabri no han abaixat els braços. Tot al contrari, han intensificat la pressió i des de la possessió de la pilota han intentat establir la igualada. La insistència ha tingut premi.

Un xut desviat de Riqui ha estat el preludi del gol de l’empat del Juvenil A. En el cinquè córner que han picat els blaugranes, servit en curt per iniciar jugada des de la banda dreta, s’ha establert l’1-1. Mingueza ha posat un centre mil·limètric per a l’arribada de Collado, que amb una gran definició des de segona línia, i sense que la pilota caigués a terra, ha igualat de nou el matx.

El gol no arriba a la segona meitat

A la segona part els nois de Gabri han sortit del vestidor amb la intenció de materialitzar la remuntada. No obstant això, els blaugranes no han gaudit d’ocasions de gol clares, tot i intentar-ho en diverses ocasions. Les arribades a la porteria del RCD Espanyol han sorgit de bones sortides de pilota iniciades des de la defensa.

A les acaballes del duel s’han viscut dos minuts frenètics durant els quals ambdós conjunts han tingut l’oportunitat d’avançar-se al marcador. El Juvenil A ha colpejat primer des d’un centre de la banda esquerra, però un defensor de l’Espanyol ha tret la pilota de sota els pals. L’Espanyol ha respost amb una contra, però no ha pogut superar el porter del Barça, Iñaki. Aquests dos intents han estat els més clars fins a la finalització del partit.

D’aquesta manera, el Juvenil A se situa segon a la classificació amb 19 punts i empatat a punts amb el Girona, tercer. El proper duel dels barcelonistes serà contra el San Francisco.